Puppie Kraamvisite

Het ‘Puppie Kraamvisite Beleid’

Na de geboorte wilt u de voortgang van uw nieuwe gezinslid natuurlijk op de voet volgen. Bij Zimyis Labradors is het vanaf de vierde week na de geboorte mogelijk de kraamkamer te bezoeken. Helaas alleen op afspraak. Maar… U krijgt dan wel de mogelijkheid om uw toekomstige pup uitgebreid te kussen, knuffelen en bewonderen.

Iedere pup heeft net als de mens een eigen karakter. Vanaf week 6 wordt dit duidelijker en zal Zimyis Labradors een keuze maken welke pup met wie mee naar huis mag. Niet iedere gezinssituatie is geschikt voor bijvoorbeeld een hele drukke pup, maar wij proberen met iedereen zijn wensen rekening te houden.

In de meeste gevallen, verlaten de Zimyis Labrador pups tussen de zevende en achtste week het nest. Uw pup krijgt dan naast een mooi dagboek, ook een uitgebreid puppypakket mee als afscheidscadeau.

 

‘Wilt u op de hoogte blijven over wanneer Zimyis Labradors weer een nestje heeft met Labrador pups? Of wilt u zich direct inschrijven op de wachtlijst? Kijkt u dan onder de rubriek ‘Beschikbare Nestjes’ voor meer informatie.’