Erkend lid van de NLV

Erkend lid van de Nederlandse Labrador Vereniging

Zimyis Labradors is als labradorkennel officieel aangesloten bij de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij fokken labrador pups met stamboom volledig volgens het Fokbeleid van de NLV. Als erkend lid zijn wij gehouden aan de strenge regels van de Nederlandse Labrador Vereniging.

Al onze labrador retrievers zijn aangemeld bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Het fokbeleid van de Nederlandse Labrador Vereniging is gebaseerd op het Basisreglement Stambomen (BRS), welke is opgesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Dit basisreglement stambomen bevat een aantal strenge regels om inteeltbeperking binnen het labrador ras tegen te gaan.

Zimyis Labdradors volgt de strengere regels van de NLV, omdat het welzijn van onze honden ons aan het hart gaat. Al onze labrador pups worden dan ook uitvoerig medisch gekeurd.

 

‘Bent u overtuigd dat Zimyis Labradors een professionele labradorkennel is en bent u benieuwd hoe u een Zimyis Labrador pup in uw bezit kan krijgen? Neemt u dan telefonisch of per email contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.’