Zimyis Labradors

Zoekt u een prachtige labrador pup met stamboom? Of bent u op zoek naar een kanjer van een dekreu om uw labrador retriever te laten dekken? Bij Zimyis Labradors Almere bent u aan het juiste adres. Op onze website ziet u niet alleen hoe prachtig onze labrador retrievers zijn, maar ook wat Zimyis Labradors er aan doet om inteelt (doorfokken) binnen het labrador ras tegen te gaan.

Labrador pups en Dekreuen met stamboom

Sinds 1992 zijn wij als hobby begonnen met het fokken van stamboom labrador pups en sinds 2000 hebben wij hier onze prachtige labrador dekreuen uit eigen kweek aan toegevoegd.

Labradorkennel Zimyis Labradors Almere is gevestigd aan de rand van Almere-Buiten. Hier geniet ik (Helen de Gast – van Koningsveld) samen met mijn man (Paul de Gast) en onze lieve honden van de rust, het water en de ruimtelijke omgeving die Almere ons te bieden heeft. Natuurlijk weten onze labradors, als echte waterratten het waterrijke gebied ook op waarde te schatten.

Een labrador pup aanschaffen?

Wij weten als labradorkennel als geen ander hoe belangrijk het is dat je als toekomstig labrador eigenaar je goed voorbereid op de aanschaf van een labrador pup. Persoonlijk hebben wij ons georienteerd bij de Nederlandse Labrador Vereniging (afgekort NLV) en zijn bij veel verschillende labrador fokkers in Nederland gaan kijken. Uiteindelijk zijn wij in contact gekomen met mevrouw Sylvia van Rossen van Whispering Bell Heather Labradors te Welsum en wij waren op slag verliefd op onze eerste zwarte labrador teef ‘Noah’.

Met de komst van onze zwarte labrador teef ‘Noah’ is dan ook het idee ontstaan voor onze labradorkennel. Bij een labradorkennel hoort natuurlijk ook een kennelnaam en dit is ‘Zimyis’ geworden. Zimyis spreek je uit als Zie-Mij-Is…

Inmiddels zijn we alweer een aantal jaren en labrador nestjes verder en hebben wij bij Zimyis Labradors Almere veel kennis en ervaring opgedaan met het fokken van stamboom labrador pups. Zimyis Labradors staat dan ook garant voor een goede kwaliteit en voor u betekend dit een gezonde labrador pup.

 

‘Bent u benieuwd naar hoe u zelf een Zimyis labrador pup kunt aanschaffen? Neemt u dan telefonisch of per email contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.’