Labrador Nestjes

zimyis-labrador(resized)

Wat als Zimyis Labradors ’n nestje heeft?

‘ALLE¬† HENS AAN DEK!’ Want wanneer er dan eenmaal Labrador nestjes met pups op komst is, dan worden kosten noch moeite gespaard om er voor te zorgen dat wellicht uw toekomstige pup het aan niks ontbreekt. Bij Zimyis Labradors mogen we ons gelukkig prijzen met een prachtige ruimte in huis die wij hebben ingericht als kraamkamer. Dit stelt ons mede in staat om de eerste weken, 24 uur per dag aanwezig te zijn bij het nest om de pups in de gaten te houden. En ‘Ja’, het is heel zwaar maar wanneer u die kleintjes ziet, begrijpt u dat het alles meer dan waard is.

Vanaf dag 1 worden alle pups dagelijks gecontroleerd en gewogen om de groei van iedere pup nauwlettend bij te houden. Wanneer u uw pup dan uiteindelijk op mag komen halen, krijgt u naast uw gesocialiseerde pup ook een gedetailleerd dagboek, waarin dag bij dag de voortgang van uw pup is bijgehouden.

Maar voor het zover is, is een goede verzorging van de moederhond en haar pups prioriteit nr 1. Een hygienische en rustige omgeving is daarom uitermate belangrijk. De kraamkamer van Zimyis Labradors wordt altijd 100% schoon gehouden en is alleen op afspraak te bezoeken. Dit om de gezondheid van onze Labrador nestjes te kunnen waarborgen.

 

‘Wilt u op de hoogte blijven over wanneer Zimyis Labradors weer een nestje heeft met Labrador pups? Of wilt u zich direct inschrijven op de wachtlijst? Kijkt u dan onder de rubriek ‘Beschikbare Nestjes’ voor meer informatie.’