Labrador Pups

zimyis-labrador(resized)

Bent u op zoek naar een Labrador pup met Stamboom?

Al sinds 1994 hebben wij bij Zimyis Labradors ervaring met het fokken van Labrador pups en wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het fokken van gezonde nestjes met prachtige Labrador pups. De visie van Zimyis Labradors is dan ook ‘het fokken van gezonde Labrador honden met een vriendelijk, lief en sociaal karakter om zo een bijdrage te leveren aan de toekomstige generaties Labradors’.

Bent u dus op zoek naar een Labrador pup en heeft u goed nagedacht of het Labrador ras wel echt bij u past en of u uberhaubt wel aan een hond moet beginnen?

Kijkt u dan in onze rubriek ‘Beschikbare Nestjes‘ wanneer Zimyis Labradors weer in verwachting is!

Een gezonde Labrador pup of een hond in de zak?

Wij spreken uit ervaring dat het zeer lastig is om te bepalen of u een gezonde Labrador pup koopt of een ‘hond in de zak’. Bij Zimyis Labradors worden de fokkersrichtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging strikt nageleefd. Wij doen er dan ook alles aan om het doorfokken van  het Labrador ras tegen te gaan om u te voorzien van een gezonde hond.

Maar hoe bepaalt u nu of u een goede hond koopt? Bij het bepalen of de Labrador pup die u op het oog heeft een gezonde pup is, zijn het vooral de kwaliteiten van de ouders, in fokkerstermen ‘ouderdieren’ genoemd die de kwaliteit van uw toekomstige pup bepalen. Zorg er dus altijd voor dat u zich goed laat voorlichten over de ouders van uw nieuwe pup. Er is Zimyis Labradors alles aan gelegen om zorgvuldig beide ouderdieren te selecteren om zo de kans op de mooiste en gezondste pups te vergroten.

 

‘Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord over de Labradors die wij gebruiken voor de fok en waarom wij specifiek voor deze honden hebben gekozen.’