Labrador Fokker

Bent u op zoek naar een Labrador Dekreu met stamboom om uw Labrador teefje mee te laten dekken? Maar bent u de juiste hond nog niet tegen gekomen? Wellicht dat Zimyis Labradors u verder kan helpen.

Onze Blonde Labrador Dekreu ‘Sammie’

In 2008 heeft onze blonde Labrador teef een prachtig nestje gekregen en in dat nestje zat zo een mooie blonde Labrador reu, dat we hem gehouden hebben. Zijn naam is ‘Zimyis Heartbreaking Expression’ ook wel ‘Sammie’ genaamd.

Onze Sam is van nature een hele vriendelijke en sociale hond. Nou zegt iedere fokker dat van zijn honden, maar wanneer u Sam heeft ontmoet bent u overtuigd. Deze blonde Labrador reu is echt een aanwinst voor ons gezin. Het is eigenlijk nooit onze intentie geweest om Sam in te zetten voor de fok, maar deze kanjer is zo mooi dat wij hem u niet willen onthouden.

Vanaf de leeftijd dat Sam nog pup was hebben we hem meegenomen naar verschillende wedstrijden. Hier heeft hij menig prijs in de wacht gesleept en meerdere harten gestolen. En elke keer weer kreeg hij van de jury het predicaat ‘Zeer Goed’. Dit zijn dan ook de redenen geweest waarom wij hem hebben ingeschreven op de dekreuenlijst van de Nederlandse Labrador Vereniging.

Dekreuenlijst van de NLV

Om als dekreu te staan ingeschreven in het ‘Dekreuenregister van de NLV’ moet je aan strenge toelatingseisen voldoen. Deze eisen zijn zo streng, omdat de Nederlandse Labrador Vereniging voor Fokkers er voor wil zorgen dat doorfokken binnen het Labrador ras wordt tegengegaan. Heeft u zelf een Labrador reu en bent u van plan om hiermee te fokken? Het is een minimale inspanning om uw reu goed te laten testen en om hem in te schrijven in het dekreuenregister van de NLV. Wij bij Zimyis Labradors doen er in ieder geval alles aan om gezonde pups te fokken om zo onze bijdrage te leveren aan de volgende generaties Labradors.

Onze Sam heeft alle testen volbracht en mag zich met trots een ‘officiële Labrador dekreu in het dekreuenregister van de Nederlandse Labrador Vereniging’ noemen.

Wilt u meer weten over Sam? Bijvoorbeeld wat zijn medische uitslagen zijn geweest, u wilt zijn stamboom, zijn wedstrijduitslagen of gewoon zijn foto’s bekijken, bekijk dan zijn persoonlijke pagina.

 

‘Wilt u direct een afspraak maken om kennis te maken met Sam of wilt u meer informatie hebben, neemt u dan per telefoon of email contact met ons op.’