Labrador Dekreuen

De ‘mooiste’ dekreuen vindt u bij Zimyis Labradors

Wanneer u op zoek bent naar een gezonde Labrador dekreu, dan bent u bij Zimyis Labradors aan het juiste adres. Wij hebben meerdere Labrador dekreuen in ons bestand en allemaal staan zij op het punt om ingeschreven te worden op de ‘Dekreuenlijst’ van de Nederlandse Labrador Vereniging.

Zimyis Labradors fokt Labrador puppies volgens de richtlijnen van de NLV en zodoende voldoen al onze dekreuen aan de strenge richtlijnen die door de NLV zijn opgesteld.

Als Labrador fokker is het ons doel om al uw vragen over ons fokbeleid in alle eerlijkheid te beantwoorden. Indien wij geen antwoord beschikbaar hebben op uw vraag, dan zullen wij u doorverwijzen naar de betreffende personen of instanties en u attenderen op literatuur en brochures over dit onderwerp.

Wilt u meer informatie ontvangen over de achtergrond (stamboom) van onze dekreuen, met alle officiële gezondheids- en wedstrijduitslagen kijk dan eerst op de profielpagina van de betreffende dekreu.

Heeft u een combinatie van een Zimyis reu en uw teef op het oog en u wilt meer informatie ontvangen over de gezondheid (gezondheidsgegevens van achterliggende lijnen, ouderdieren, broers/zusters en eventuele nakomelingen van de door u voorgestelde reu, gegevens over kleurvererving voor zover deze bekend zijn) dan kunt u dus contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

‘Wilt u op de hoogte blijven over wanneer Zimyis Labradors weer een nestje heeft met Labrador pups? Of wilt u zich direct inschrijven op de wachtlijst? Kijkt u dan onder de rubriek ‘Beschikbare Nestjes’ voor meer informatie.’